PREXELENT™-kalvolla lisäturvaa apteekkikäynteihin

Uutisia suomeksi | March 11, 2021

Rajamäen apteekki toliikkeeseensä lisää koronasuojaa pinnoittamalla pöytiä ja kahvoja PREXELENT™-materiaalia sisältävällä kalvolla. 

Rajamäen apteekissa on korona-aikana siivottu ahkerasti, pidetty maskeja, pystytetty pleksejä ja rajoitettu ihmiskontakteja. Silti apteekkari Anne Ansolahti halusi tuoda tiloihin uuden suojakerroksen lisää sekä asiakkaiden että työntekijöiden terveyden turvaamiseksi. 

Asiakkaat eivät mielellään tartu ovenkahvoihin tai kosketa pintoja, joihin jonkun muun kädet ovat osuneet – sen huomaa selvästi. Siksi kiinnostuin, kuin luin mediasta uutisen PREXELENT™-teknologiastaLisätietojen kaivelussa kävi ilmi, että testien mukaan se tappaa koronaviruksen nopeasti. Otimme siis jälleenmyyjään yhteyttä.

Apteekkari Anne Ansolahti, Rajamäen Apteekki 

Jälleenmyyjämme Coloron asentajat asensivat apteekkiin ohutta PREXELENT™-kalvoa kassojen pöytäpinnoille, reseptien toimituspisteiden pöytäpinnoille ja toimituskaappien kahvoihin sekä ovenkahvoihin.

PREXELENT™-kalvo on lähes huomaamaton, eikä sitä erota juurikaan apteekin pöytäpinnoilta. Sen olemassaolon voi huomata vain siitä, että valo heijastuu sen pinnasta hieman eri tavalla. Tuntumaltaan kalvon pinta ei ole yhtä liukas kuin tavallinen muovikalvo. 

Siksi Rajamäen apteekissa on lisäkoronaturvasta kertovat tiedotteet asiakkaille pisteissä, jossa on käytetty PREXELENT™-kalvoa. Asiasta viestittiin myös apteekin Facebook-sivuilla. 

Rajamäen apteekki laajentaa PREXELENT™-kalvojen käyttöä edelleen. 

Vaikka korona ei ensisijaisesti leviä kosketustartuntana, kyllä pinnoillakin on oma osansa koronan leviämisessäPREXELENT-kalvoilla voimme pienentää tartuntariskiä. Asiakkaatkin ovat kiitelleet lisätystä koronasuojauksesta.

Apteekkari Anne Ansolahti, Rajamäen Apteekki 

Kuvia apteekin kalvotusprojektista. Klikkaa kuvaa suurentaaksesi:

Faktat projektista


Rajamäen apteekkiin 
käytetään 100 mikrometrin paksuista kalvoa, joka koostuu polyetyleenimuovista ja PREXELENT™-materiaalista. Kalvo ei sisällä ihmisten terveyteen ja luontoon haitallisesti vaikuttavaa PVC:tä tai hopeaa. 

PREXELENT™-materiaalia sisältävällä kalvolla voi päällystää pinnan kuin pinnan. Tarrana, teippinä ja laminaattina saatavissa oleva pinnoite soveltuu erityisesti kosketusnäyttöihin, hedelmävaakoihin, ostoskoreihin ja -kärryihin sekä erilaisten kahvojen ja vetimien suojaamiseen. 

PREXELENT™-kalvojen asennuskumppani ja jälleenmyyjä Suomessa on Coloro Oy. 

Coronavirus protection

Finnish innovation PREXELENT™ kills 99.7% of coronaviruses in five minutes

Share the joy

Interested?

Contact us with your request, and we will be in touch with you promptly!